Informatie

Cafetaria Smulcorner (voorheen Smulkraam) is al  meer dan twintig jaar een begrip in de Groningse wijk Lewenborg. In deze twintig jaar werkt de familie Boedhoe nog steeds met veel plezier in de cafetaria, inmiddels al de tweede generatie.

Twintig jaar geleden is de familie begonnen met de voormalige cafetaria “Smulkraam”. Begin jaren negentig werd deze “Smulkraam” vervangen door een nieuw en groter gebouw en was de naam “Smulkraam” niet toepasselijk meer. Omdat de “Smulkraam” zich op de hoek van de straat Loefzijde bevond is destijds besloten om de naam “Smulkraam” om te dopen in “Smulcorner”.

Eind jaren negentig kwam de gemeente Groningen met een wijkvernieuwingsplan waarin de Smulcorner van locatie moest wijzigen. Er is toen besloten om het huidige pand te bouwen aan de overkant van de straat van de toenmalige locatie. Dit gebouw staat er inmiddels al weer bijna 5 jaar en zal er, wat de familie betreft, nog heel wat jaren staan.

Kwaliteit!

Cafetaria Smulcorner staat al twintig jaar voor kwaliteit. De producten die worden verkocht worden ingekocht bij de betere leveranciers. Zo worden alleen de frites van McCain ingekocht en wordt er alleen maar gebakken in zuivere plantaardige Palm-olie. Onze snacks zijn voor 90% afkomstig van Mora, snacks die niet geleverd worden door Mora worden elders ingekocht. Onze  eierballen bijvoorbeeld; worden bijna elke dag vers besteld bij een leverancier die de eierballen nog op authentieke manier met de hand maakt. Zo garandeert Smulcorner voor zijn producten de beste smaak en kwaliteit!

Surinaams belegde broodjes

Buiten de frites & snacks kunt u bij de Smulcorner ook terecht voor heerlijke Surinaams belegde broodjes (kipkerrie, bakkeljouw of kip-kouseband). Het beleg van deze broodjes wordt naar ouderwets recept van oma gemaakt. Op uw verzoek kunt u uiteraard kiezen voor een “echt” Surinaams broodje, dat wil zeggen rijkelijk voorzien van echte Surinaamse sambal.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag:
11:00 uur t/m 23:00 uur.

Maandags gesloten.

Like ons op Facebook!